- Courtin producten

Courtin Voetverzorgingsproducten

Ik werk voor de verzorging van de voeten en nagels met de producten van Courtin - producten op basis van het zeer heilzame en 100% natuurlijke Tea Tree Oil.  Het kan onverdund worden aangebracht op geïnfecteerde plaatsen, schimmelnagels, eczeemplekjes, puistjes, insectenbeten, etc. De pure tea tree oil gebruikt u voor het doden van de schimmel (sporen) bij schimmel ("kalk")nagels. Het heeft een enigszins verdovende, pijnstillende werking, die vooral tot uiting komt bij behandeling van snij-, schaaf- en brandwonden. Neusverstoppingen verminderen snel door Tea Tree olie in te ademen.

De Voetcrème werkt (in combinatie met de pure olie) bijzonder goed bij (zwemmers-)eczeem/huidschimmel, droge voeten, zweetvoeten. Gewoon als verzorgende crème ook heerlijk.

De Klovencrème is de perfecte verzorgingscrème voor voeten met sterk vereelte zolen die bij uitdroging tot scheurtjes en kloven kunnen leiden (hielen!)

Zo werkt de Ice gel zeer verfrissend en verkoelend bij vermoeide en branderige voeten. Als u een staand beroep heeft of anderszins last heeft van branderige voeten is dit een heuse aanrader.

De nagelriem olie werkt preventief om gespleten nagels te voorkomen, beschermt tegen schimmels en geven de nagels een natuurlijke glans.

Bent u iemand die regelmatig een lekker voetbad neemt, dan zult u zeer tevreden zijn over Courtin Voetbad.

 

Prijslijst

Flesje pure Tea Tree Oil                 € 18,50

Flesje Nagelriem olie                      € 15,--

Tube Voetcrème 100 ml                 € 12,00      200 ml   €21,00

Tube Klovencrème                         € 15,50      200 ml   € 26,--

Flacon Voetenbad                          € 12,50

Flacon Icegel                                  € 17,50